Tennisspecialist

'Sported floreert als tennisspeciaalzaak dankzij vakkennis, bevlogenheid en onbetaalbare service' (vakblad Sport Partner 2007 )

Sported staat bekend als tennispeciaalzaak. Op het gebied van tennis is nagenoeg alles te vinden.

Heeft u een nieuw tennisracket nodig? Dan loopt u gewoon even de winkel binnen en heeft u onder het genot van een kopje koffie of een kopje thee binnen een half uur een racket, dat precies bij u past. Beslist u direct tot aankoop en achteraf voldoet het racket niet aan uw verwachtigen, nemen we het racket terug en gaan we samen op zoek naar een ander racket. Ook zijn er uirgebreide mogelijkheden om een racket te testen.


 

U heeft gisteravond uw bespanning kapot geslagen en u wilt vanavond eigenlijk alweer op de baan staan? Dit is geen enkel probleem. Sported beschikt over een uitgebreide en goede bespanservice.
Iemand die hier 's morgens een racket met een kapotte bespanning brengt, kan hem 's middags weer nieuw bespannen ophalen, desnoods kunt u er zelfs op wachten.
Er is keuze uit vele verschillende soorten snaren. Wij beschikken over een uitgebreide kennis van deze snaren, op deze manier kunnen wij samen met u de juiste snaar zoeken waar u het beste en het fijnste mee speelt. Mocht de snaar achteraf toch niet de juiste of toch niet zo fijn zijn, dan wordt deze gratis vervangen door een nieuwe andere snaar.

 

Verder zijn natuurlijk allerlei verschillende soorten accessoires aanwezig, grips, overgrips, dempers, tennistassen voor zowel junioren als senioren, ballen, bandana's en wristbands. Deze zijn in vele verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Samen met u gaan wij op zoek naar voor u de beste en de fijnste accessoires om uw spel zo optimaal en zo fijn mogelijk te maken.


 

 

Goede schoenen zijn erg belangrijk!
D.m.v. een goede schoen die bij u past, kunt u uw spel zo optimaal mogelijk maken en blessures voorkomen.
De expertise van ons en het grote scala aan verschillende soorten schoenen, zorgen ervoor dat er altijd een schoen gevonden wordt die bij u past.

Ook voor een mooie en fijne tennisoutfit of een goed paar tennissokken kunt u bij ons terecht! Van o.a. de merken Nike, Adidas, Lotto, Australian, Head, Sjeng Sports, Babolat, Lacoste, H2O, Bjorn Borg  hebben wij een uitgebreide tenniskleding collectie in de winkel hangen. Mocht er voor u net niet de juiste kleur of de juiste maat tussen zitten, dan proberen wij voor u deze alsnog te bestellen.

U bent altijd van harte welkom om binnen te lopen voor eventuele vragen.
Ook is er de mogelijkheid om telefonisch een afspraak maken voor het laten vervangen van een bespanning of informatie te krijgen over een tennisracket.
U kunt dit doen op het volgende telefoon nummer: 0492-664623 of via het contactformulier op deze site.

Met vriendelijke groet, Ted


 
© Copyright 2017 sported.nl   Login